//

Data Science Consulting

The profile picture of the Data Blogger.

Loopt u aan tegen een machine learning probleem, een wiskundig probleem, een software gerelateerd probleem of een probleem op het gebied van kunstmatige intelligentie? Of bent u op zoek naar een workshop? Dan ben ik de oplossing voor u. Ik ben een gekwalificieerde Data Science consultant uit regio Arnhem/Nijmegen met de benodigde kennis om uw probleem op te lossen! Naast de benodigde kennis heb ik ook ruim 5 jaar werkervaring opgedaan op dit gebied. Ik heb interesse in bijna elk probleem, van het classificeren van katten en honden in afbeeldingen tot het detecteren van signalen van longkanker in DCIM bestanden en van het maken van een chatbot tot het bouwen van een end-to-end ASR systeem (Automatic Speech Recognition) voor het herkennen van gesproken tekst.

Hoe kan ik in contact komen?

U kunt mij een LinkedIn bericht sturen of u kunt me bereiken per e-mail via mail@kevinjacobs.nl. Ik reageer normaal gesproken binnen één werkdag.

Werken vanuit Arnhem/Nijmegen

Ik werk vanuit regio Arnhem/Nijmegen. Ik ben bereid om door Nederland en België te reizen om uw project door te spreken.

What is your best Data Science experience so far?

I had the chance to work at CERN (the particle accelerator in Geneva, Switzerland) on a Data Science related problem. I can definitely tell you more about this experience in a chat!

Portfolio

On my blog, you can find several Data Science related projects which I worked on. Here I will show two recent projects I worked on:

Elman SRNN

Elman RNN.
Implementation and explanation of the Simple Recurrent Neural Network. – Read more

Wat is je leukste Data Science ervaring tot nu toe?

Ik kreeg de kans om een paar weken voor CERN te werken (Genève, Zwitserland) aan een Data Science gerelateerd probleem. Bij CERN wordt er fundamenteel onderzoek verricht naar elementaire deeltjes. Ik kan u veel meer vertellen over deze ervaring tijdens een gesprek!

Portfolio

Op mijn blog zijn verschillende projecten te vinden waar ik aan heb gewerkt. Hieronder zie je twee van mijn recente projecten waar ik aan heb gewerkt:

Elman SRNN

Elman RNN.
Implementatie en uitleg van een Simple Recurrent Neural Network. – Lees verder

Een website scrapen met Python + Scrapy

 

Logo of Scrapy.

 

Een tutorial over het scrapen van een website met behulp van Python en Scrapy. – Lees verder

Aanbevelingen

Maarten van der Vaart: “Ik vond het erg leuk om met Kevin samen te werken. Hij heeft een passie voor zijn domein en hij heeft ons vooruit geholpen door een oplossing te maken voor ons computer vision probleem.” Stars.

Joe Anderson: “Kevin is een leuk persoon om mee samen te werken. We hadden een probleem met onze audio software. Kevin heeft ons geholpen met het implementeren van een Machine Learning laag boven op ons bestaande systeem.” Stars.

Kwalificaties

Ik heb een bachelor studie Software Science afgerond aan de TU/e te Eindhoven. Daarnaast ben ik momenteel in de eindfase van mijn master Computing Science met een Data Science profiel aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Technologieën

Hier is een kleine selectie van de vele technologieën waar ik mee gewerkt heb. Voor een completer overzicht kunt u mijn Curriculum Vitae bekijken.

Big Data en Machine Learning

 • TensorFlow, Keras, Theano
 • Statistisch Modelleren
 • Apache Hadoop
 • Apache Spark
 • Apache Flink
 • Amazon AWS (de complete stack)
 • Python en gerelateerde machine learning libraries
 • iPython Notebooks
 • R
 • En veel meer…

Web Technologieën

 • React
 • Node.JS
 • Angular
 • MySQL
 • PostgreSQL
 • PHP en gerelateerde frameworks
 • Python en gerelateerde frameworks
 • Amazon AWS
 • En veel meer…

Partners

Radboud University.      KidUp.      Tuxx.      TU Eindhoven.